Achter de schermen...

 

Jacko Bonhof (dir.eig.) en Gera (adm.) vormen het gezicht van Vakgarage Bonhof, maar zijn het niet vooral de noeste werkers “achter de schermen” die een belangrijk aandeel hebben in het plezier dat u aan een auto kunt beleven?  

Omdat ze voor ons ( en u ) allemaal even belangrijk zijn stellen we ze aan u voor , te beginnen bij Bas. Net als de andere monteurs in ons bedrijf is hij 1ste monteur en apk meester, met andere woorden er werkt altijd een adequaat opgeleide vakman aan uw auto, dat geldt ook voor Clemens die al jaren een vertrouwd gezicht is in ons bedrijf en vooral gericht is op de apk keuringen, daar naast werkt hij met veel plezier aan de klassieke auto. 
Jaco heeft in het verleden veel aan het franse merk gesleuteld bij onze collegas in heerde en versterkt ons team met zijn ruime ervaring. Michael is de jongste telg in ons midden en is druk bezig om zijn studie 1ste monteur te volgen en heeft zeker de intentie om verder te gaan als officieel apk monteur.  Tjerk werkt  4 dagen in de week en regelt  werkplaats / receptie / magazijn en onderdelen. Ook Gera werkt achter de receptie en doet de uitgebreide administratie en boekhouding, en zonnodig het maken van afspraken , tenslotte Jacko de eigenaar, hij is vooral gericht op in en verkoop auto's , en kan u adviseren in het zoeken naar een geschikte auto. 
  ANWB garagereviews

              

Hammerstraat 5 8161 PH Epe Telefoon: 0578-615539 @:info@garagebonhof.nl www.garagebonhof.nl


In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Copyright © 2016. All Rights Reserved.